Sok fotóssal találkozhattunk már a magazinunk megjelenése
óta, viszont olyannal, aki kifejezetten a borászatokra és az azt
körülvevő gasztronómiára szakosodott, még nem. Honnan jött
az ötlet?
Az ötlet adott volt, mivel vendéglátó főiskolát végeztem és az¬
zal a munkával eltöltött egy évtized nem múlik el nyomtalanul.
Ha vendéglátózol, elég sok emberrel ismerkedsz meg. Így ta¬
lálkoztam Szabó Ádámmal is, aki segített nekem asszisztensi
munkát találni Emmer László mellett. Itt fordult nagyot a világ,
ekkor döntöttem el, hogy én is a fotózással szeretnék majd
egyszer foglalkozni. Az alkalmazott fotózás világába és köze¬
lebbről nézve a Flashbackbe való bekerülésem ifj. Tulok András
nevéhez fűződik, aki mellett rengeteget tanultam a technikai
alapokról és a megrendelőkkel való kommunikációról. Sokat
köszönhetek neki az egyszer biztos.
Visszatérve a kérdésre, a magasszintű gasztró iránti elhivatott¬
ságom miatt ebben érzem jól magam és azt gondolom, ahhoz,
hogy ezt hitelesen tudjam csinálni, ennél fontosabb dolog nem
kell. A területen dolgozók minden nap teljes odaadással végzik
a munkájukat, én pedig hasonló lelkesedéssel és magas színvo¬
nalon végzett munkával próbálom őket és az általuk előállított
termékeket bemutatni.
2017 / 2. - TRIPONT FOTO VIDEO MAGAZIN - 53